UAKTUALNIONE I POSZERZONE WYDANIE 2023
„Od lekarza do kucharza” jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych z rakiem, dzieci , dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie. Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni. Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów.
To książka dla wszystkich chorujących; dla tych, którzy nie chcą chorować ani teraz, ani na tzw. starość. I chcą dożyć sędziwego wieku w sprawności fizycznej i intelektualnej.
Cena okładkowa: 60 zł
Książka do nabycia:
- w gabinecie
- zamówienia hurtowe – kontakt dla księgarń: progres@e-bilans.pl, tel. +48 15 842 09 27
- zakupy online – wszystkie księgarnie stacjonarne i internetowe oraz oraz www.AnBrasSus.pl